Bisidder

Bisidder team kreds Nordsjælland. 
Hvis du har behov for en bisidder eller en person at sparre med i en sag med offentlige instanser, skole, børnehave, sundhedsområdet med videre så tilbyder kreds Nordsjælland en bisidder funktion til medlemmerne. 
 
Hvem er de. 
De er et team bestående af 5 frivillige. De har erfaring med autisme enten som forældre ,pårørende eller fordi de selv har autisme. 
 
Hvad vi tilbyder
En bisidders  vigtigste opgave og funktion er at være god til at lytte og dermed at lytte til dig så du bliver hørt og  forstået og så kan du føle dig tryg. Vi kan tilbyde at bistå med hjælp til at forberede og strukturere dit møde med en offentlig instans i forbindelse med autisme problematikker. Vi kan støtte dig i at forberede hvad du selv ønsker at få sagt til et møde så du ikke får glemt noget. Vi kan hjælpe dig med at se din sag med andre øjne for at finde ud af hvordan du eventuelt bedst muligt kan få hjælp. Vi kan hjælpe dig med at få et koordinerende overblik.
Efter et møde kan vi sammen med dig gennemgå hvad I har talt om og hjælpe med at opsummere hvad der bliver resultatet af mødet. Vi vil gøre vores bedste for at kunne være med som bisidder til et møde sammen med dig. 
 
Hvis du ønsker dette 
Kontakt kredsens bisidder-koordinator
 Mette Marie Halkjær som formidler dine kontaktoplysninger:

Mette Marie Halkjær

Medlem af bestyrelsen kreds nordsjælland

email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Oplys følgende :
dit medlemsnummer  (eventuelt kopi af anmeldelse) 
navn 
telefon 
email 
postnummer 
by 
skriv kort når henvendelsen drejer sig om
 
Vi vil hurtigst muligt kontakte dig